Передзвоніть мені

Новини

Березневий бранч від OSCAR Club
Після невеликої перерви березневий бранч відбувся у вишуканому Fairmont Grand Hotel Kyiv, символізуючи оновлення та нові можливості для реалізації головної місії OSCAR Club, ー об'єднуватися заради допомоги та підтримувати тих, хто цього потребує.
детальніше
Ювілейний благодійний бранч від OSCAR Dry Clean Studio
6 грудня в елегантному Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся 10-й ювілейний благодійний бранч закритого клубу OSCAR.
детальніше
Дев'ятий благодійний бранч OSCAR Club
У найкращих традиціях перша середа місяця в OSCAR Dry Clean Studio розпочалась з благодійного бранча.
детальніше
Жовтневий бранч від OSCAR Dry Clean Studio
Жовтневий бранч від OSCAR Dry Clean Studio став продовженням серії благодійних тематичних івентів, основною місією яких є підтримка українських військових та збір коштів на їх потреби.
детальніше
Традиційний благодійний бранч від OSCAR Club
6 вересня у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулася сьома зустріч закритого клубу OSCAR від студії чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio. Традиційно головною метою благодійного заходу став збір коштів для захисників, які боронять нашу країну.
детальніше
Шостий благодійний бранч OSCAR club від OSCAR Dry Clean Studio
Традиційний благодійний бранч від студії чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio відбувся 2 серпня у Fairmont Grand Hotel Kyiv. Зустрічі OSCAR Club - місце об'єднання талановитих людей і однодумців, які підтримують благодійні проєкти, та чудова платформа для обговорення цікавих і актуальних тем.
детальніше
П'ятий благодійний бранч у межах OSCAR Club
5 липня у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся черговий благодійний бранч у межах закритого клубу OSCAR, ідеологом якого є студія чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio. Кожна зустріч клубу сповнена теплими емоціями, обговоренням цікавих тем та об’єднує прекрасних людей заради дуже важливої місії - доброчинності, підтримки українців та надання допомоги нужденним.
детальніше
Четвертий благодійний бранч від OSCAR Club
Допомога та небайдужість кожного з нас - це потужна синергія та великий внесок у нашу перемогу. Вже вкотре студія чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio ініціювала благодійний бранч на підтримку захисників та захисниць України. Захід відбувся у Fairmont Grand Hotel Kyiv у форматі закритого клубу OSCAR.
детальніше
Благодійний бранч OSCAR club від OSCAR Dry Clean Studio
Майбутнє нашої країни залежить від кожного з нас. І допоки наші Герої виборюють Перемогу на полі бою, ми невпинно робимо все можливе для їхньої підтримки. Клуб OSCAR продовжує серію благодійних бранчів для допомоги Захисникам та Захисницям України. Черговий захід відбувся у форматі закритого клубу OSCAR в Fairmont Grand Hotel.
детальніше
Другий благодійний бранч від OSCAR Club
Студія чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio провела другий благодійний бранч, який відбувся 5 квітня в Fairmont Grand Hotel. Захід організували в межах закритого клубу OSCAR, метою якого був збір на потреби для ЗСУ.
детальніше
Благодійний бранч у межах OSCAR Club
Задля підтримки наших героїв студія чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio провела благодійний бранч, метою якого став збір коштів на екіпірування для ЗСУ. Захід відбувся 1 березня у Fairmont Grand Hotel Kyiv в форматі закритого клубу OSCAR.
детальніше
Благодійний Garage Sale
17 вересня відбувся благодійний Garage Sale Vol 2.0 в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv за участю більш ніж 20-и відомих українських брендів одягу, взуття, прикрас та аксесуарів.
детальніше
Абонемент у студію OSCAR
В якості корисного і небанального подарунка, або ж як варіант вашого обслуговування - абонемент дає можливість користуватися всіма послугами на суму його номіналу.
детальніше
SUSTAINABLE FASHION ВІД СТУДІЇ-ХІМЧИСТКИ OSCAR
Sustainable fashion - пріоритетний напрямок у світі моди ось уже кілька років. І студія-хімчистка OSCAR підтримує цей тренд
детальніше
Про OSCAR: відкрито та чесно
Як створювався проект OSCAR? Чому цей сервіс особливий? Як відбувається процес чистки?
детальніше
Vision talks з Марисею Горобець - це насолода в будь-який час
Щиро дякуємо організаторам і vision guest Олені Борисовій за прекрасну атмосферу та корисний контент.
детальніше
Однозначно і безповоротно закохані в #mgvisionbranch від Марисі Горобець.
У цю зустріч c visionary guest Ліною Христофорова говорили про моду, стиль і головні тренди: індивідуальність & розумне споживання.
детальніше
Фотопроект «ЗІРКИ ВИБИРАЮТЬ OSCAR» НА JETSETTER.UA
Поєднати несумісне, знайти індивідуальний підхід, показати свою універсальність, як для дизайнерів, так і для їх клієнтів - така була мета нашого фотопроекту «Зірки обирають OSCAR», який у цьому сезоні ми реалізували на Jetsetter.UA.
детальніше
22 СНІДАНОК З МАРИСЕЮ ГОРОБЕЦЬ І OSCAR DRY CLEAN STUDIO
Щастя є. І воно в кожній миті. Головне, його розпізнати. Саме цьому вчила нас приголомшлива засновниць UPGRADE і амбассадор щастя Алла Клименко на традиційному сніданку Марисі Горобець.
детальніше
Нова студія OSCAR на бульварі Лесі Українки, 21
Ще один привід для зустрічі! У нас відкрилася нова студія OSCAR на бульварі Лесі Українки 21
детальніше
White Party Event & OSCAR Dry Clean Studio
Білий - це символ чистоти та легкості. Він завжди виглядає стильно та вишукано. В той самий час, вбрання білого кольору зобов'язує бути обачним та обережним. Та не у тому випадку, коли поряд є OSCAR.
детальніше
Ювілейний сніданок з Марисею Горобець
Кажуть, що одяг накопичує спогади, тому OSCAR зробить все, щоб зберегти прекрасні емоції, що панували на 20-ому ювілейному сніданку Марисі Горобець!
детальніше
Кінопоказ від жіночого клубу La femme Club
Синергія краси, таланту та душевності на зустрічі La femme Club!
детальніше
BAZAAR FASHION WEEKEND З OSCAR
Для нас одяг - це не просто робота. Це наше захоплення. Тому ми були щиро вдячні за можливість виступити партнером #harpersbazaarfashionweekend та презентувати актуальні подарунки від студії OSCAR та групи компаній UNMOMENTO❤️
детальніше
Конкурс Mrs. Ukraine International
Це було вишукано, елегантно та емоційно. Це було чудово. Конкурс Mrs. Ukraine International - захід, мета которого розкрити всю красу української жінки. Її елегантність, жіночність та ніжність.
детальніше
Публічний виступ - це мистецтво, сніданок з Марисею Воробей і Григорієм Решетником.
Публічний виступ - це мистецтво. І про те, як його опанувати розповів спікер, вже традиційного сніданку з Марисею Горобець - Григорій Решетник. Велика кількість інсайтів, чудовий настрій та спільний нетворкінг зробили цей понеділок незабутнім.
детальніше
Проекту Сніжани Єгорової GOROD "S" виповнилося 3 роки.
Шлях глобальних змін починається з невеликих кроків. І одним із таких є проект Сніжани Єгорової GOROD "S", якому нещодавно виповнилось 3 роки. Були щиро раді виступити партнером заходу та порадувати гостей ексклюзивними подарунками від хімчистки-студії OSCAR.
детальніше
Темою ювілейного сніданку Марисі Горобець стали Генетичні коди
Жінка знає, що молодість та краса - це зовсім непросто. Тому для чарівних гостей ювілейного сніданку Марисі Горобець тема була дуже актуальною - Генетичні коди. Технологія довголіття, спікером якої виступив яскравий представник сучасної науки - Александр Коляда.
детальніше
OSCAR Dry Clean Studio виступила партнером концерту віртуозного піаніста - Євгенія Хмари
Коли музика несе не просто естетичну насолоду, а об'єднує серця та душі - це вершина мистецтва. І ми щиро вдячні за можливість бути партнером неперевершеного концерту віртуозного українського піаніста - Євгена Хмари. Понад 100 талановитих артистів на одній сцені, шквал емоцій та грандіозні композиції створили справжню музикальну казку.
детальніше
Кожного разу - як вперше
Сніданки з Марисею Горобець завжди натхненні. Та найцікавіше, що всі зустрічі мають свою особливість, родзинку.
детальніше
VISION BREAKFAST: Ірини Данилевської: fashion, passion, inspiritation берегині української моди
Стиль - це спосіб сказати, хто ти є, не сказавши ні слова (с) Рейчел Зої: Цитата відомого стиліста цілісно описує виступ Ірини Данилевської на традиційному ранковому бранчі Марисі Горобець.
детальніше
БЛАГОДІЙНИЙ ВІДЕНСЬКИЙ БАЛ 2017
Чудовим блиском сяяли вбрання на благодійному Віденському Балу 2017.
детальніше
FASHIONBRUNCH BY СЛАВА ЗОРЯ
FashionBrunch by Слава Зоря - це прекрасні заходи, де переплітаються незрівнянна чистота, гармонія, краса учасниць та інтелектуальні бесіди за чашкою ароматної кави!
детальніше
#SuperFashionGirls Pop-up Store
Подібні події дають усвідомлення того, що гарний одяг не просто підкреслює індивідуальність, а й дарує добрі, хороші емоції.
детальніше
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ CHARITY SALE DAY
Коли розкішні вбрання приносять у наш світ не просто красу, а й роблять його добрішим, це надає їм ще більшої пишноти.
детальніше
"БІЗНЕС-СНІДАНОК: КІЛЬКА БІЗНЕСІВ. ЯК ЦЕ?" З OSCAR DRY CLEAN STUDIO
Подібні сніданки завжди проходять з користю.
детальніше
OSCAR & БАЛ КВІТІВ 2017
Ніжні та яскраві, пишні та витончені, у полоні краси Балу Квітів в ресторані ПРАГА, розпускалися вбрання, що манили за собою у світ чуттєвості та фантазій.
детальніше
POP-UP Store Aysina в OSCAR Dry Clean Studio
Унікальний інтер'єр студії, ексклюзивні гості, спалахи фотокамер і чудова музика зробили вечір відкриття нової локації OSCAR Dry Clean Studio незабутнім.
детальніше
НОВА СТУДІЯ OSCAR НА ВУЛИЦІ ГОРОДЕЦЬКОГО, 17/1!
Запрошуємо Вас відвідати студію на вулиці Городецького, 17/1 і насолодитися новим форматом сервісу OSCAR! Протягом 10 років ми вдосконалювали технології, впроваджували інновації, робили все можливе, щоб Ваші речі завжди виглядали бездоганно, а очікування були виправдані!
детальніше
ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ КОЛЕКЦІЇ КАРТИН НАТАЛІ ВОРОНИ
13 листопада студія OSCAR виступила партнером чудового заходу: відкриття виставки приватної колекції картин українських аквалерістки Наталії Ворон.
детальніше
Проект ‪Aysina FreeGen Angels Cump‬
Юлія Айсіна, талановитий дизайнер зуміла втілити в життя масштабний проект, який змінює світогляд людей, #AysinaFreeGenAngelsCump.
детальніше
7 ЛИПНЯ ВІДБУЛОСЯ FASHION SHOW НАШОГО ПАРТНЕРА, І ТАЛАНОВИТОГО ДИЗАЙНЕРА ОЛЕНИ БЕРНАЦЬКОЇ.
Для показу своєї нової колекції HELENBER-CRUISE Олена Бернацька обрала суперсучасний розважальний комплекс City Beach Club, де зібралися шанувальники таланту дизайнера, щоб першими побачити її творіння. Колекція налічувала 67 ексклюзивних образів.
детальніше
ВЕЧІРКА В ГОЛЛАНДСЬКОМУ СТИЛІ
І знову приємна зустріч у колі поважних партнерів - чудового жіночого клубу Сhercher la Femme!
детальніше
«КЛУБУ ЗОРЯНИХ МАМ» ВИПОВНИЛОСЯ 10 РОКІВ
27 травня, в «Vokal hall Svoi» - новий арт-об'єкт у самому центрі Києва провідний дизайнер України Юлія Айсіна зібрала мам зоряної естради.
детальніше
36-Й UKRAINIAN FASHION WEEK
21 березня, в приємній святковій атмосфері ресторану «BEEF м'ясо & вино», відбулася закрита After Party колекції Fall-Winter 2015-2016 провідного дизайнера України Юлії Айсіної.
детальніше
ЗАКРИТИЙ ПРИЙОМ "NUITS BLANCHES MONTE CARLO" В УКРАЇНІ
12 червня 2014 в ресторані "Монако" відбувся перший закритий прийом "Nuits blanches Monte Carlo" в Україні.
детальніше
ВІДКРИТТЯ НОВОЇ ЕКСКЛЮЗИВНОЇ СТУДІЇ-ХІМЧИСТКИ OSCAR
01.02.2014 відбулося відкриття нової ексклюзивної студії-хімчистки OSCAR в МФК Торонто-Київ за адресою вул. Антовича, 79.
детальніше
ДИЗАЙНЕР ЮЛІЯ АЙСІНА НА ВІДКРИТТІ CITY BEACH CLUB (OCEAN PLAZA)
Дизайнер Юлія Айсіна представила свою літню колекцію на відкритті пляжного комплексу City Beach Club на даху Ocean Plaza.
детальніше
AFTERPARTY ДИЗАЙНЕРА ЮЛІЇ АЙСІНОЇ ТА КОЛЕКЦІЯ ФУТБОЛОК "В ІМ'Я ТРОЯНДИ"
Провідний дизайнер України Юлія Айсіна на підтримку своєї весняно-літньої колекції 2014 представила колекцію спокусливих футболок «В ім'я троянди», а після показу запросила гостей на закриту вечірку.
детальніше