Передзвоніть мені

Жовтневий бранч від OSCAR Dry Clean Studio

Жовтневий бранч від OSCAR Dry Clean Studio став продовженням серії благодійних тематичних івентів, основною місією яких є підтримка українських військових та збір коштів на їх потреби. 

Захід відбувся у межах закритого клубу OSCAR у Fairmont Grand Hotel Kyiv та був присвячений лекції “Видатні жінки-модельєри та їх вплив на моду”. 

Розкрив цікаву тему та виступив головним гостем бранчу неперевершений Олексій Краєвський, експерт світу моди і парфумів та дослідник історичних дорогоцінностей.

Багато десятиліть індустрія моди належала чоловікам. Вони диктували тренди, задавали стандарти краси та створювали власні імперії. 

Однак, коли на цей подіум вийшли жінки, вони змінили його назавжди. Геніальні, сповнені новаторських ідей, знищуючи стереотипи та межі реальності - жінки зіграли велику роль у становленні світової fashion-індустрії. 

Коко Шанель, Міучча Прада, Жанна Ланвен, Ельза Скіапареллі, Мері Куант, Мадлен Віонне, Вів'єн Вествуд, Ханае Морі та сестри Калло - лише частина гучних імен видатних і талановитих модельєрок, які стали легендами та здійснили справжні революційні відкриття в моді.

Відвідали лекцію та долучилися до збору: Аліна Алієва, Вікторія Кагаловська, Єлизавета Ястремська, Ірина Адоніна, Марія Літті, Ірина Богдан, Юлія Єрмолаєва, Марина Арістова та Кароліна Ашіон.