Передзвоніть мені

Другий благодійний бранч від OSCAR Club

У ці часи, коли кожен з нас волонтерить і робить все можливе, щоб наблизити нашу Перемогу, важливо надихати одне одного, не припиняти вірити в найкраще та невпинно підтримувати наших Героїв. 

Студія чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio провела другий благодійний бранч, який відбувся 5 квітня в Fairmont Grand Hotel. Захід організували в межах закритого клубу OSCAR, метою якого був збір на потреби для ЗСУ.

Головною гостею та спікеркою стала CEO Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. Тема лекції, яку висвітлила пані Ірина, - “Мода та політика”. 

Століттями політики намагались за рахунок вбрання не тільки проявити свою індивідуальність, а й додатково вплинути на своїх прихильників. Не завжди експерименти були вдалими, але завжди лишали відбиток у їхній кар’єрі. 

“Ми помиляємось, думаючи, що «Мода та політика» - це про одяг політичних діячів. Передусім це про реакцію і вплив fashion-індустрії на політичні процеси, що відбуваються”, - Ірина Данилевська. 

Ця цікава та актуальна тема була розкрита на благодійному бранчі OSCAR, де кожна учасниця заходу не лише зробила свій внесок у допомогу нашим Героям, але й мала змогу замислитись про вагомість стилю та його впливу на хід історії у будь-яких відносинах та сферах.

Долучились до сбору та стали гостями лекції: Аліна Алієва, Єлизавета Ястремська, Марія Літті, Наталія Стрільчук, Соня Плакидюк, Ельвіра Гасанова, Вікторія Кагаловська, Олена Лавренюк, Кароліна Ашіон.