Передзвоніть мені

Шостий благодійний бранч OSCAR club від OSCAR Dry Clean Studio

Традиційний благодійний бранч від студії чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio відбувся 2 серпня у Fairmont Grand Hotel Kyiv. 

Зустрічі OSCAR Club - місце об'єднання талановитих людей і однодумців, які підтримують благодійні проєкти, та чудова платформа для обговорення цікавих і актуальних тем. 

Як завжди, головною метою заходу став збір коштів на підтримку наших захисників, а саме на закупівлю дронів для військових. 

Спеціально запрошена спікерка Юлія Юдіна, експертка з питань світського і ділового етикету, продовжила розмову про психологію образу в обраній темі -  “Шлях до власного стилю”. 

Розробка та створення особистого стилю - це насамперед пізнання себе, досягнення гармонії та усвідомлення своїх бажань і способу життя.

Гості бранчу мали нагоду послухати цікаву лекцію від пані Юлії та обговорити, як стиль акумулює енергетику кожної людини і розширює кордони внутрішньої свободи, підкреслюючи індивідуальність. 

Долучилися до благодійного заходу: Аліна Алієва, Наталія Стрільчук, Соня Плакидюк, Марія Виноградова, Ірина Адоніна, Вікторія Кагаловська, Анна Сергєєва, Таміла Немченко, Христина Курганська.