Передзвоніть мені

Ювілейний благодійний бранч від OSCAR Dry Clean Studio

6 грудня в елегантному Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся 10-й ювілейний благодійний бранч закритого клубу OSCAR.

OSCAR Club - ініціатива закоханих у добро та естетику, яка трансформувалась у простір для натхнення, культури, благодійності та об'єднала чудових людей. 

Ювілейний захід пройшов у неймовірній теплій атмосфері, яку створювали прекрасні гості, серед яких були присутні шановні спікери попередніх заходів. Світлана Юлдашева, ідеологиня проєкту OSCAR Club та CEO студії чищення та редизайну OSCAR Dry Clean Studio, висловила велику вдячність Ірині Данилевській, Юлії Юдіній та Олексію Краєвському за те, що ті робили кожну зустріч клубу захоплюючою та наповненою.

Серію лекцій про історію моди продовжила незрівнянна Ірина Татаренко, головна редакторка Marie Claire Ukraine, яка виступила з темою «Підступність червоного хідника».

Червоний хідник - невід'ємний атрибут офіційних та урочистих заходів, який завжди був предметом для обговорень - від захоплень до засуджень. Пані Ірина розповіла про історію виникнення хідника, а також про найцікавіші образи, які вартували уваги гостей.

З великою гордістю було відзначено українських дизайнерів, у чиїх вбраннях голлівудські зірки на хіднику головної кінопремії світу Оскар збирали захоплюючі погляди. 

Чарівним завершенням зустрічі став виступ геніального українського композитора та піаніста-віртуоза Євгена Хмари. Маестро виконав декілька неповторних авторських композицій, які полонили серця гостей з перших хвилин та зворушили неймовірним звучанням. 

Слова подяки звучали для гостей та членкинь десяти бранчів, завдяки яким, спільними зусиллями вдалося допомогти нашим захисникам у зборах на автомобілі, оптику та дрони, а також зібрати кошти для військових у шпиталі.

Кожен бранч клубу OSCAR був особливим та ідеальним завдяки неперевершеному Олексію Прищепі. 

Долучилися до ювілейного благодійного бранчу: Тетяна Крижановська, Кароліна Ашіон, Юлія Єрмолаєва, Ірина Богдан, Олена Лавренюк, Таміла Немченко, Дар’я Трегубова, Марина Арістова, Вікторія Кагаловська, Алла Зінович-Тігіпко, Ельвіра Гасанова, Єлизавета Юрушева, Аліна Алієва та Анна Сергєєва.