Передзвоніть мені

«КЛУБУ ЗОРЯНИХ МАМ» ВИПОВНИЛОСЯ 10 РОКІВ

27 травня, в «Vokal hall Svoi» - новий арт-об'єкт у самому центрі Києва провідний дизайнер України Юлія Айсіна зібрала мам зоряної естради.

У цьому році «Клубу зоряних мам» виповнилося 10 років. Уже кілька років поспіль ми є партнерами заходу і в цьому році з величезним задоволенням презентували в подарунок зоряним мамам сертифікати на послуги мережі хімчисток UNMOMENTO і OSCAR Dry Clean Studio. Адже немає ближче і дорожче людини для нас, ніж мама! На ювілейну зустріч прийшли мами: співачки Ірини Білик - Ганна Яківна, Ольги та Наталії Сумської - Анна Іванівна, телеведучих Тали Калатай - Наталя Борисівна і В'ячеслави Соломко - Галина Дмитрівна, співачки Аліни Гроссу - Анна Андріївна, співачки Альони Омаргалієвої - Людмила, композиторів і продюсерів Олексія і Сергія Больших - Валентина Олександрівна, поп-рок виконавиці Олени Вінницької - Тамара Василівна, реп-виконавця Larson - Людмила Михайлівна, мама самої Айсіної - Ніна Іванівна, співака Гарика Кричевського - Юлія Вікторівна. Також у цьому році на ювілейну зустріч прийшли і знамениті діти вельмишановних мам - Альона Омаргалієва з Тамерланом, Альона Вінницька, Сергій Большой та Олексій Большой, Гарік Кричевський з дружиною Анжелою і дочкою Вікторією, Ольга Сумська з Віталієм Борисюком, Larson з дружиною Мариною, Руслан Айсін та В'ячеслав Соломка. Нагадаємо, що ось уже не перший рік Юлія Айсіна влаштовує вечірки, присвячені святу весняного тепла та любові, а також радує запрошених мам унікальними подарунками від Партнерів Будинку Моди Julia Aysina.

Офіційна частина пройшла в караоке-залі, де мами могли насолодитися виступом артистів, розіграшами цінних призів, а також згадати приємні моменти з життя своїх дітей. Протягом усього вечора панувала тепла атмосфера і прекрасний настрій, який підтримував ведучий В'ячеслав Соломка. Порадувала своїм виступом одна з кращих танцівниць України, відомий київський хореограф Алла Кушнір. А також запальна популярна група MMDANCE. Після того, як офіційна частина закінчилася, всіх мам запросили на літню терасу на барбекю. Керуюча «Vokal hall Svoi» Леся Єгорченко і весь колектив створили затишну, домашню обстановку. Зробили все, щоб кожна з присутніх мам могли сповна насолодитися приємною, теплою і невимушеною атмосферою. В кінці вечора перед улюбленими мамами виступили і їх відомі діти - Гарік Кричевський, Олена Омаргалієва, Ольга Сумська з Віталієм Борисюком.

Фото: Костянтин Редо