Передзвоніть мені

Час ідеальних рішень

Брендові та вінтажні речі вимагають особливого ставлення.

Вишуканий одяг - прикраса гардеробу. Вона радує око, тішить спогадами та додає впевненості. Для того, щоб піджак з оксамиту, сукні з органзи або ж атласні туфлі з дорогоцінним напиленням служили довго, важливим є професійний та постійний догляд!

Десятирічний досвід роботи з унікальними речами, взуттям та аксесуарами дозволяє OSCAR Dry Clean Studio заявляти про себе, як про хімчистку з бездоганною репутацією та інноваційним підходом.

Що підтверджено премією LuxuryLifestyleAwards у номінації «Кращий бренд послуг класу LUX». Тут приємно здивують найвибагливішого клієнта.

Майстри студії працюють зі складним за кроєм одягом, виробами, виконаними з тонких та делікатних матеріалів, і навіть з тими речами, яким заборонені будь-які види обробки. Крім чищення та ремонту, вам запропонують такі послуги, як редизайн та декорування речей, а також зберігання хутряних виробів.

Є доставка замовлень, а ще ви можете отримати персональні консультації по догляду за особистим гардеробом. Фахівці студії працюють за принципом: немає місця стандартам - тільки індивідуальний підхід до кожної речі та до кожного клієнта.